Støvring, City Centret

Centralt beliggende i Støvring - Tæt på arbejdspladser, handelsmæssigt bydel samt i nærheden afboligbebyggelser... Lej en P-plads i parkeringskælderen til en fordelagtig pris.

Læs mere...

Fredericia, Bødkervej

Til alle pendler - Benytte parkeringsarealet mod betaling via EASYPARK - til billige penge.

Læs mere...

Esbjerg - Broen Shopping

BROEN Shopping Esbjerg er åben, og du kan leje en 24/7-bonnement til en meget fordelagtigt pris.

Læs mere...

Vejle - Sønderbrogade

Midt i Vejle - tæt på indkøbscenter, strøg, biograf, Fitness Center med mere. Her tilbydes parkering mod betaling og mulighed for en fast plads via en fordelagtig abonnementsaftale.

Læs mere...

Aarhus - Vestervang

Parkeringspladsen dækker både over parkering på terræn samt i parkeringskælderen. Din bil kan holde trygt og sikkert i parkeringskælderen, da der skal bruges en nøgle/brik til at komme ned i parkeringskælderen.

Læs mere...

Randers - Markedsgade 8

Midt i Randers - tæt på indkøbsmuligheder og boligbebyggelse - her er der mulighed for parkering 24/7 med en fordelagtig abonnementsaftale.

Læs mere...

Horsens, Sankt Helenevej 8

Arbejder eller bor du i indre by i Horsens og står uden parkeringsplads, så tilbyder vi parkering til fordelagtig pris. Pladsen tilbyder abonnementsparkering til 24/7, business og nat parkering.

Læs mere...

Thisted, Asylgade 1

Centralt beliggende i Thisted - Tæt på banegården, boligbebyggelser, arbejdspladser samt handelsmæssigt bydel... Lej en P-plads til fordelagtig pris. 

Læs mere...

Hjørring, Østergade 53-55

Centralt beliggende i Hjørring - Her kan du leje en P-plads til fordelagtig pris - Tæt på boligbebyggelser, arbejdspladser samt handelsmæssigt bydel.. 

Læs mere...

Horsens, Sønderbrogade 31

Centralt beliggende i Horsens - Her kan du leje en P-plads til fordelagtig pris - Tæt på boligbebyggelser, arbejdspladser samt handelsmæssigt bydel.. 

Læs mere...

Viborg - Vesterbrogade

Centralt beliggende parkeringsplads i Viborg - tæt på boligbebyggelser, arbejdspladser samt handelsmæssigt bydel. Her kan du leje P-plads på abonnement eller parkere iht. de skiltede regulativer.

Læs mere...

Horsens - Levysgade

DU KAN IKKE PARKERE PÅ GÅ-GADEN - MEN NU KAN DU PARKERE LIGE VED SIDEN AF!

Nyt og lækkert P-hus for enden af Horsens gå-gade. Tæt på butikker, kontorer, kultur- og handelsliv.

Læs mere...

Horsens, Rædersgade

Centralt beliggende parkeringsanlæg i Horsens - tæt på boligbebyggelser, arbejdspladser samt handelsmæssigt bydel.

Læs mere...

Aabenraa - Møllemærsk 24

Tæt på havnen, boligbebyggelse samt arbejdspladser- her er der mulighed for parkering 24/7 med en fordelagtig abonnementsaftale.

 

Læs mere...

Åbyhøj, Silkeborgvej 257C

Centralt beliggende parkeringsplads i Åbyhøj - tæt på boligbebyggelser, arbejdspladser samt handelsmæssigt bydel. Parkeringspladsen er åben for tidsbegrænset parkering iht. skiltning

Læs mere...

Esbjerg - Strandbygade 20

Tæt på havnen, og lige for enden af strøget, finder du central og bekvem parkering i parkeringskælder under ejendommen Strandbygade 20, som rummer bl.a. bank, fitness, kontorer og restauration.

Læs mere...

Kolding - Sydbanegade 2

Centralt placeret parkeringsplads i Kolding Midtby. Tæt på strøg og handelsmuligheder.

Læs mere...

Skive, Karolinegade

Parkeringsplads beliggende i Skive midtby. Her kan du leje P-plads på abonnement eller parkere iht. de skiltede regulativer.

Læs mere...

Vejle - Enghavevej 15

Midt i Vejle - tæt på indkøbscenter, strøg, biograf med mere. Her tilbydes parkering mod betaling og mulighed for en fast plads via en fordelagtig abonnementsaftale.

Læs mere...

Vejle - ToRVEhallerne

Yderst centralt placeret parkeringsanlæg med mulighed for at holde på terræn og i parkeringskælder. ToRVEhallerne ligger lige midt i Vejle - tæt på indkøbscenter, strøg og handelsliv, forlystelser samt erhverv.

Læs mere...