Vanløse, Jernbane Allé P-kælder

Kun beboer kan leje en abonnementsplads i P-kælderen. Leje en P-plads til fordelagtig pris...

Læs mere...

Vanløse, Jernbane Allé

Kun beboer kan leje en abonnementsplads her. Leje en P-plads til fordelagtig pris...

Læs mere...

Frederiksberg, Ingemannsvej

Abonnementsaftaler på denne parkeringsplads er kun mulig for beboere. Her kan du leje en P-plads til fordelagtig pris...

Læs mere...

Køge, Ølby Center

Abonnementsaftaler på denne parkeringsplads er kun mulig for beboere. Her kan du leje en P-plads til fordelagtig pris...

Læs mere...

Birkerød, Bregnerødvej

Parkeringsplads beliggende i Birkerød tilknyttet MC Invest A/S. For abonnementsaftale bedes du kontakte ejer - se info nedenfor.

Læs mere...

Vallensbæk, Vallensbæk Stationstorv

Abonnementsaftaler på denne parkeringsplads er kun mulig for beboere. Her kan du leje en P-plads til fordelagtig pris...

Læs mere...

Allerød, Torvestrædet P-kælder

Helt centralt beliggende parkeringskælder i Allerød - tæt på boligbebyggelser, arbejdspladser samt handelsmæssigt bydel. Her kan din bil stå i tørvejr hele året rundt - enten til en 24/7-abonnemnt eller en Business-abonnement til meget fordelagtige priser.
 

OBS. Specielt for denne plads er, at Business Abonnement er gældende i tidsrummet hverdage 9-18 samt weekender 7-17.

Læs mere...

København - Njalsgade/Amagerfælledvej

Terræn parkeringsplads beliggende lige ved Københavns Universitet, Islands Brygge mestro station og Hotel Radisson. Her er det muligt både at parkere sin bil pr time eller mod månedlig leje. 

Læs mere...

København - Landemærket

Parkeringspladsen ligger i indre København lige ved Hauser Plads og meget tæt på Kongens Have. Det er inde i den bagerste del af gården, hvilket gør parkering meget sikre. Det er muligt at leje en plads enten på terræn eller i kælderen.

Læs mere...

København NV, Møntmestervej 31

Ligger ved Frederiksborgvej og Rentemestervej - tæt på Nørrebro Bycenter, boligbebyggelser, arbejdspladser og erhverv. Billig, let og fast parkering. 

Læs mere...

København - Strynøgade VIP

Parkeringskælderen ligger lige oven på det store Fitnessdk center på Nygårdsvej, men indgangen til p-kælderen er i Strynøgade. Ligger mellem Fælledparken og Svanemølle Station. Her kan du nemt og trygt parkere din bil. Du har også mulighed for at reservere en fast VIP-plads.

Læs mere...

København - Landgreven P-hus

Midt i indre by tæt på Kgs. Nytorv ligger denne store og meget velholdte p-kælder. Parkeringskælderen ligger centralt og lige op til den lækre Gasolin Grill. Som noget ekstra er der personale i kælderen fra kl. 08.00 - 16.00, som kan vejlede og servicere. Derudover har du også mulighed for at bilen bliver vasket, mens den holder parkeret - det skal dog aftales med personalet.

Læs mere...

København - Borgergade P-hus

Flot nyrenoveret parkeringshus i indre København, tæt på Gothersgade og Kongens Nytorv. Det er muligt at køre ind og ud fra Adelgade og Borgergade. Parkeringshuset er overvåget hele døgnet og det er godt belyst.

Læs mere...

Frederiksberg, Vodroffsvej

Parkeringsplads i Frederiksberg C - tæt på Gammel Kongevej, boligbebyggelser, Sankt Jørgens Sø. 24/7 abonnement til en fordelagtig pris...

Læs mere...

København V - Vesterbrogade P-kælder

Lige ved Amerikavej, tæt på Platanvej og Vesterfælledvej ligger vores fine aflåste parkeringskælder, hvor du trygt og sikkert kan parkere din bil. Alle lejere får en fast plads, så altid ved hvor du kan parkere.

Læs mere...

København - Adelgade P-hus

Midt i indre by tæt på Kgs. Nytorv ligger denne store og meget velholdte p-kælder. Parkeringskælderen er overvåget hele døgnet, og det er besøgt af servicemdarbejdere flere gange dagligt. 

Læs mere...

København - Stubmøllevej P-kælder

Tryg og sikker parkering i en aflåst parkeringkælder - abonnementskunder får en nøgle til porten.

Læs mere...

København - Matthæusgade P-hus

Matthæusgade Parkeringskælder er centralt beliggende på Vesterbro lige under Westmarket – tæt på Vesterbrogade, Vega og mange butikker/restauranter. Parkeringhuset er aflåst mellem kl. 22.00 - 06.00 og har mere end 100 pladser.

Læs mere...

Frederiksberg, Falkoner Huset

Centralt beliggende parkeringskælder tæt på Københavns største trafikåre Falkoner Allé, Åboulevarden og Jagtvej. Eksklusiv mulighed for VIP-parkering, opladning af din el-bil samt sikkerhedsparkering bag aflåst gitter. Tæt på mange indkøbs– og transportmuligheder og Frederiksberg Metro St. 400 meter væk.

Læs mere...

Hellerup, Strandvejen 56

Parkeringspladser beliggende under Waterfront. Nem og bekvem parkering i kælder med bomanlæg til fordelagtig pris - kun et stenkast fra Tuborg Havn.

Læs mere...

Slagelse - Korsgade

Parkeringspladsen på Korsgade centralt i Slagelse midtby. Her er man i gåafstand til butikker, kontorer og meget mere. Der er tale om en åben parkeringsplads som er tilgængelig hele døgnet.

Læs mere...

København, Teglholmsgade 38

Åben terræn parkeringsplads beliggende centralt i sydhavns erhvervsområde, et stenkast fra Frederiksbrygge - perfekt til dig, der arbejder eller bor i Sydhavn. Billigt alternativ til dig, som  ikke gider lede efter ledige pladser langs vejen.

Læs mere...

Gentofte, Gentoftegade 50-52

Centralt beliggende parkeringsanlæg i Gentofte - tæt på boligbebyggelser, arbejdspladser samt handelsmæssigt bydel.

Læs mere...

København - Jernbanegade P-hus

Parkeringskælderen har en yderst central placering - kun få minutters gang fra Rådhuspladsen, Cirkusbygningen og meget tæt på Tivoli. Her får du en nem og bekvemt parkering i hjertet af København. Udover det er kælderen bemandet kl. 07.00 - 15.00 alle hverdage.

Læs mere...

Hvidovre, Hjulmagerporten

Billig parkering på en fin terrænplads med kort til boligbebyggelse, handlemuligheder samt Avedøre St.

Læs mere...

København - Bryggervangen P-kælder

På denne plads er det muligt at parkere sin bil både på terræn og i kælder. Kælderen er aflåst og her kan du kun parkere mod at leje en plads. Pladsen ligger lige ved Sankt Kjelds Plads, Danmarks Statistik og Lyngbyvejen.

Læs mere...

Hillerød, Slotsgade 30

P-plads til en fordelagtig pris helt centralt i Hillerød - Et stenkast fra strøget samt Slotssøen.

Læs mere...

Hillerød, Slotsgade 22

Centralt beliggende p-plads lige op og ned af strøget i Hillerød til en fordelagtig pris - et stenkast fra Slotssøen.

Læs mere...

Hillerød, Slotsgade 20

Blot et stenkast fra Slotssøen og helt centralt i Hillerød - P-plads lige op og ned af strøget og til en fordelagtig pris.

Læs mere...

Hillerød, Slotsgade 10

Helt centralt beliggende p-plads i Hillerød - lige op og ned af støget og et stenkast til Slotssøen. 

Læs mere...