P-INFORMATION

Vil du vide mere om reglerne for parkering på ONEPARK parkeringspladser?

Se i vores P-info. Her er også information om hvordan du klager over et kontrolgebyr.

Har du som journalist brug for oplysninger vedr. parkering generelt, enkelt sager og sagsbehandling, eller om selskabet ONEPARK, er vi naturligvis behjælpelige med information i det omfang det lader sig gøre.
 
Vi er opmærksomme på, at parkering er et følsomt område, som på godt og ondt nyder stor mediebevågenhed. Der er dog nogle forhold som vi nødvendigvis må tage højde for, når vi udtaler os til pressen. Dels er vi en privat servicevirksomhed i en yderst konkurrencepræget branche, og dels håndterer vi til tider personfølsomme oplysninger. Begge giver nogle begrænsninger i forhold til hvad vi kan og må videregive til pressen eller tredjepart.
 

VORE BEGRÆNSNINGER OVERFOR PRESSEN

Kunde-forhold

Information der kan klassificeres som fortrolige kontraktforhold mellem kunden og ONEPARK kan ikke videregives. Information som kan være konkurrencefølsomt, herunder navne, priser, aftalevilkår med mere, kan ikke oplyses.
 

Konkret sagsbehandling

Oplysninger og udtalelser vedr. konkrete sager omkring parkering og kontrolgebyrer, kan af hensyn til de personlige oplysninger som er involveret, ikke videregives til pressen uden den pågældende persons fuldmagt.
 

Udtalelser fra medarbejdere 

Oplysninger på konkrete medarbejdere, såsom personoplysninger, navn, telefon, adresse med videre, videregives ikke. Medarbejdere, administrative eller servicemedarbejdere, kan som udgangspunkt ikke udtale sig på selskabets vegne.
 

Optagelser

Hvis du har brug for billeder, foto eller video, samt lydoptagelser, bedes du indhente tilladelse hos ONEPARK. Vi yder vores service på anden mands grund og skal derfor have ejers tilladelse.
 

Kontakt:

Vi kan kontaktes på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Vores parkeringspladser fremgår også på Lokalebasen.

Hvad er ONEPARK?

Se profilfilm her!


 

Nyt

Glostrup Retail Park

Glostrup Retail Park

Det nye center i Glostrup, Glostrup Retail Park, har haft en enorm kundetilstrømning. Selv om centret har tilknyttet 380 parkeringspladser har man oplevet, at det på tidspunkter kun var meget...

Kontaktoplysninger

ONEPARK A/S
Havnegade 18
DK-7100 Vejle

T: (+45) 7580 3010

CVR/SE: 34622604