INDEN DU KLAGER

Vi tager klager omkring kontrolgebyrer alvorligt. Vores målsætning er, at sagsbehandle grundigt og hurtigt. Derfor beder vi om, at der afgives præcise og fyldestgørende oplysninger når man klager over et kontrolgebyr. Her kan du læse eksempler på gængse klagepunkter.
LÆS HER

FAQ - Motorcykelparkering

Her er samlet råd og vejledning, samt spørgsmål og svar, vedr. parkering af motorcykel og de specielle forholdsregler,der gælder for dette. Der er f.eks. ikke krav om parkeringsskive for en motorcykel.

 

 

  • En motorcykel sidestilles med øvrige motorkøretøjer, og er dermed sidestillet med f.eks. en personbil.
  • Motorcykel skal parkeres i de områder, hvor det er angivet med tekst eller symbol på skilte eller belægning, eller som øvrige køretøjer i afmærkede båse, hvor der ikke er decideret motorcykelparkering.
  • På parkeringsarealer, hvor der ikke er afmærkede parkeringsbåse må parkering finde sted til mindst mulig gene for andre. 
  • Der skal ikke benyttes parkeringsskive i forbindelse med motorcykelparkering, men den tilladte parkeringstid skal overholdes i henhold til skiltningen. 
  • På parkeringspladser med betaling (p-automater), skal der indløses parkeringsbillet. Parkeringsbilletten medbringes og beholdes som evt. dokumentation for korrekt parkering.
 

Spørgsmål og svar

1. Kan man få et kontrolgebyr når man parkerer sin motorcykel?

Ja. Hvis motorcyklen f.eks. er parkeret enten uhensigtsmæssigt og til gene for øvrige brugere, eller at der ikke er indløst parkeringsbillet (ved betalingsautomat iht. skiltede regler), kan motorcyklen pålægges et kontrolgebyr.
 
Du bør derfor, ved betalingsparkering, altid gemme din kvittering for korrekt betaling og gemme den som dokumentation.
 
 
Har du yderligere spørgsmål, som du ønsker besvaret, er du meget velkommen til at kontakte ONEPARK på e-mail; Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt klageafdeling

Klager over kontrolgebyr modtages kun skriftligt. Benyt formularen - KLIK HER.
 
Ved spørgsmål til klageafdelingen - find kontaktoplysninger og åbningstider HER.

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Tilmeld dig vores generelle nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks.
I vores job sektion kan du tilmelde dig nyhedsbrev med vores stillingsopslag.