INDEN DU KLAGER

Vi tager klager omkring kontrolgebyrer alvorligt. Vores målsætning er, at sagsbehandle grundigt og hurtigt. Derfor beder vi om, at der afgives præcise og fyldestgørende oplysninger når man klager over et kontrolgebyr. Her kan du læse eksempler på gængse klagepunkter.
LÆS HER

Kender du reglerne for parkering?

ONEPARK er en servicevirksomhed som i sidste ende er til for dig som bilist. Formålet med vores service er, at opretholde regler for parkering som gør, at der altid vil være de bedste parkeringsforhold til rådighed for de tiltænkte retmæssige brugere. Derfor vil vi også gerne servicere med råd og vejledning, sådan, at du har bedre mulighed for at overholde reglerne og slippe for, at skulle betale et kontrolgebyr.

Vores erfaring er, at langt de fleste bilister er bekendt med mange af reglerne omkring parkering. Vi skilter på parkeringspladserne med de overordnede regler som gælder der, men der er også mange andre og generelle regler som skal overholdes.

 

6 gode råd når du parkerer

HJÆLP TIL BILISTER FOR AT UNDGÅ P-BØDER

Følg vore enkle råd, så du kan undgå at ødelægge dit budget med et ærgerligt kontrolgebyr. Vi kommer her med nogle råd og vejledninger til, hvordan du undgår at få pålagt et kontrolgebyr, når du har behov for at parkerer din bil. Vi gennemgår her nogle af de typiske faldgruber.

Læs mere...

FAQ - Parkering på privat grund

ONEPARK er et privat parkeringsselskab. Vi udfører kontrol og regulering på primært privatejede parkeringsarealer, og iht. til privatretslige regler. Læs mere om hvad det betyder, og hvordan du skal forholde dig til parkering på privat grund.

 

Læs mere...

FAQ - Skiltning

Et helt essentielt aspekt vedr. parkering på privatreguleret parkeringsareal, er skiltningen. Skilte repræsenterer et aftaleforhold mellem dig som bruger og ejer,  repræsenteret ved ONEPARK som parkeringsoperatør.

 

Læs mere...

FAQ - Servicemedarbejderen (P-vagten)

Servicemedarbejderne bliver ofte kritiseret for deres arbejde - men mange glemmer desværre, at de er til for hjælpe. Deres opgave er at overse at reglerne overholdes, så der altid er plads til dem som retmæssigt kan parkere.

 

Læs mere...

FAQ - P-skive påbudt

 

Her er samlet information omkring hvordan du skal anvende P-skive på vores parkeringspladser, for at undgå at blive pålagt et kontrolgebyr. P-skive skal benyttes til det vi betegner for ’Tidsbegrænset parkering’, hvor du typisk må holde parkeret i en periode, betinget af at du indstiller P-skiven korrekt.

OBS: P-skiver forhandles bl.a. på tankstationer, biludstyrsbutikker samt visse dagligvarebutikker/supermarkeder.
 

Læs mere...

FAQ - Kontrolgebyr (parkeringsbøde)

 

Har du modtaget et kontrolgebyr og vil du gerne have information om dette, eller har du spørgsmål vedrørende betalingen eller lignende, er her opsamlet forskellig information vedrørende kontrolgebyrer.

 

Læs mere...

FAQ - Handicapparkering

Vi har her samlet information, råd og vejledning, samt spørgsmål og svar, vedrørende brug af handicapparkeringspladser på ONEPARK' parkeringspladser. Opmærksomheden henledes på de til enhver tid skiltede og gældende regler på det pågældende sted.

 

Læs mere...

FAQ - Motorcykelparkering

Her er samlet råd og vejledning, samt spørgsmål og svar, vedr. parkering af motorcykel og de specielle forholdsregler,der gælder for dette. Der er f.eks. ikke krav om parkeringsskive for en motorcykel.

 

Læs mere...

Kontakt klageafdeling

Klager over kontrolgebyr modtages kun skriftligt. Benyt formularen - KLIK HER.
 
Ved spørgsmål til klageafdelingen - find kontaktoplysninger og åbningstider HER.

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Tilmeld dig vores generelle nyhedsbrev og modtag nyhederne direkte i din mailboks.
I vores job sektion kan du tilmelde dig nyhedsbrev med vores stillingsopslag.