Dine abonnementsmuligheder

Abonnementstyper

På flere af vores parkeringsanlæg tilbyder vi parkering med abonnement. Du kan vælge mellem flere forskellige abonnementsløsninger - og vælge den der er bedst for dig og dit behov.

Vi tilbyder følgende abonnementstyper (bemærk, at det ikke er alle abonnementstyper, som tilbydes alle steder):


24/7

Med et 24/7-abonnement hos ONEPARK får du en nem, tryg og hurtig parkering alle dage hele døgnet.

Med vores 24/7-abonnement kan du trygt og nemt parkere din bil hele døgnet, alle ugens dage. Du bestemmer selv, hvor i anlægget og, hvornår du vil parkere.


24/7-VIP

Med et VIP-abonnement hos ONEPARK får du og din bil en særlig plads.

Abonnementet er til dig, som gerne vil have lidt ekstra. Med vores VIP-abonnement kan du trygt og nemt parkere bilen på din egen faste parkeringsplads. Parkering er tilladt hele døgnet alle ugens dage.


Business

Med et Business-abonnement hos ONEPARK kan du roligt koncentrere dig om dit arbejde.

Med vores Business-abonnement kan du nemt og hurtigt parkere bilen, når du skal på arbejde. Abonnementet er til dig, som kun har brug for parkering mandag - fredag i tidsrummet kl. 6.00 - 18.00, (vær opmærksom på at tiderne kan variere fra plads til plads, se beskrivelsen for den enkelte plads).


Nat + weekend

Med et nat + weekend abonnement hos ONEPARK kan du sove trygt om natten.

Med vores nat + weekend abonnement slipper du for at køre rundt og lede efter en ledig parkeringsplads efter en lang dag. Abonnementet er til dig som har brug for en parkeringsplads mandag - søndag i tidsrummet kl. 16.00 - 9.00.