Online betaling


SE / BETAL DIT KONTROLGEBYR
Ved tryk på ikonet til højre kan du se informationer om dit kontrolgebyr samt billeder, som vi har taget ved udstedelsen af kontrolgebyret. Du kan efter følgende vælge at betale eller klage over dit kontrolgebyr.

Vi modtager kun skriftlige henvendelser af hensyn til dokumentation af sagsbehandlingen. Udfyld med blandt andet dit kontrolgebyrnummer og nummerplade samt en beskrivelse af årsagen til din henvendelse.

Inden du henvender dig
Mener du at have modtaget et uberettiget kontrolgebyr for en parkering, har du mulighed for at lave en skriftlig klage. Vi anbefaler, at du læser vores Ofte stillede spørgsmål-siden før du indgiver en klage.


SE / BETAL DIT
KONTROLGEBYR


BETAL INDEN FOR 48 TIMER

Har du parkereret i et anlæg hvor vi aflæser din nummerplade ved ind- og udkørsel (ONEPARK SmartParkering) og har ikke allerede betalt for din parkering, har du muligheden for det her.

Du kan inden for 48 timer efter afsluttet parkering taste bilens registreringsnummer og derved betale for din parkering.

Vær opmærksom på at du har muligheden for at tilmelde dit kreditkort til ONEPARK SmartParkering. På den måde er du fri for at tænke på betaling, da vi automatisk trækker pengene på dit registrerede kort.

Måden hvorpå du får registreret dit kreditkort korrekt, er ved at betale i automaten næste gang du parkerer i anlægget og vælge den funktion der hedder "Betal og husk mig". Dit kort vil herefter være registreret til fremtidige betalinger i alle vores ONEPARK SmartParkeringsanlæg.


BETAL INDEN FOR 48 TIMER
(Gælder kun ONEPARK
SmartParkeringsanlæg)