Persondatapolitik

På denne side kan du læse mere om, hvilke data ONEPARK A/S indsamler om dig og, hvad de anvendes til.


Hvem administrerer hjemmesiden?
Denne hjemmeside er administreret af:

ONEPARK A/S
Havnegade 18
7100 Vejle

Når du færdes på vores hjemmeside indsamler vi oplysninger om dig. Her kan du læse, hvilke oplysninger vi indsamler og til, hvilke formål de indsamles til.


Hvilke oplysninger indsamles?

Personoplysninger bruges først og fremmest til abonnementskøb, fastslåelse af identitet samt analysering med henblik på at forbedre vores produkter og tjenester overfor dig. Ved køb af abonnement online via www.onepark.dk registreres dine personoplysningerne. Ved oprettelse gemmes CPR-nummeret også med henblik på oprettelse af betalingsaftale. ONEPARK A/S opbevarer dine oplysninger i op til 3 år efter ophør af abonnement, hvorefter personoplysningerne bliver slettet og færden anonymiseret. ONEPARK A/S er dataansvarlig.


Hvordan kan vi kontaktes?

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger ONEPARK A/S har om dig. Hvis de oplysninger vi har om dig, ikke er korrekte, kan du selvfølgelig få dem ændret eller slettet. Du kan altid gøre indsigelse mod, at vi behandler oplysninger om dig og du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke til, at vi behandler dine oplysninger.

ONEPARK A/S
Havnegade 18
7100 Vejle


Telefon:      75 80 30 10
E-mail:        kontakt@onepark.dk


Videoovervågningspolitik

Hos ONEPARK går vi op i dig og din bils tryghed og sikkerhed. Derfor anvender vi på nogle parkeringspladser video som dokumentation - det værende i tilfælde af tyveri/overfald/hærværk. Vi gemmer optagelserne i op til 4 uger efter optagelsesdato.